Vi söker en skicklig fysioterapeut med erfarenhet av kliniska studier och intresse för sälj

28 Nov 2016

Är du fysioterapeut med erfarenhet av kliniska studier? Har du intresse och fallenhet för försäljning? Är du redo att ta steget och arbeta i ett innovativt och kraftigt växande medicintekniskt företag?

Inerventions är världsledande i att utveckla behandlingsmetoder för människor med funktionshinder. I samband med utvecklingen genomförs regelbundet kliniska studier och Inerventions söker nu en nyckelperson att ansvara för detta. I nuläget pågår flera studier i Sverige, en internationell multicenterstudie i tre Europeiska länder och ytterligare studier är på väg att inledas i UK och Frankrike. Under 2017 kommer en studie inledas i USA. Tjänsten innebär att koordinera dessa studier gentemot berörda professorer, forskare och fysioterapeuter, samt utveckla en långsiktig evidens-strategi och upprätta ett Medical Advisory Board.

Tjänsten innebär också att arbeta kliniskt med att prova ut Mollii på brukare, både privat och i landstingets regi. Mollii är ett unikt hjälpmedel för personer (barn och vuxna) med skador eller sjukdomar i centrala nervsystemet. Du förväntas aktivt driva försäljning gentemot landsting och privatpersoner och spendera en del av din tid på resande fot i Sverige. Målgrupper är exempelvis habiliteringar, hjälpmedelscentraler, rehabkliniker och patientförbund. I ditt ansvar ingår att identifiera och bygga relationer med nyckelpersoner och att vara affärsdrivande gentemot vårdpersonal samt beslutsfattare avseende upphandlingar i regionen. Utbildning kommer också vara en central del av arbetet och du kommer även certifieras i Inerventions-metoden.

Läs hela annonsen och ansök här!

Nyheter

maj 2017
31/05 onsdag
Mollii i artikel i Hallands nyheter
Läs mer
12/05 fredag
Mollii lanserar i Australien! Artikel i the Advertiser
Läs mer
april 2017
27/04 torsdag
Träffa oss på Funka för livet i Kalmar 3-4 maj!
Läs mer
19/04 onsdag
Den statliga sjukvården i England informerar om Mollii
Läs mer
mars 2017
16/03 torsdag
Välkomna på invigning av Inerventions Linköpingsfilial tisdag 18 april kl 15-19!
Läs mer
februari 2017
27/02 måndag
Träffa oss och testa Mollii på Leva&Fungera i Göteborg!
Läs mer
17/02 fredag
Inerventions söker utvecklingsingenjör inom elektronik!
Läs mer
05/02 söndag
Natalie Eriksson Ahlgren intervjuar Kevin, 24, -”Jag hade inget att förlora”
Läs mer
januari 2017
26/01 torsdag
Business Sweden skriver om Molliis export i Danmark
Läs mer
13/01 fredag
Mollii i holländsk TV
Läs mer

Kalender

juli 2016 oktober 2016 mars 2014 november 2015