Karriär


Just nu satsar vi på rekrytering. Vi arbetar i en entreprenöriell miljö och befinner oss i en stark tillväxtfas, vilket skapar mycket goda utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Vi söker nu en skicklig fysioterapeut med erfarenhet av kliniska studier och intresse för sälj! Läs mer nedan och ansök!

Lediga tjänster

Är du fysioterapeut med erfarenhet av kliniska studier? Har du intresse och fallenhet för försäljning? Är du redo att ta steget och arbeta i ett innovativt och kraftigt växande medicintekniskt företag?

Inerventions är världsledande i att utveckla behandlingsmetoder för människor med funktionshinder. I samband med utvecklingen genomförs regelbundet kliniska studier och Inerventions söker nu en nyckelperson att ansvara för detta. I nuläget pågår flera studier i Sverige, en internationell multicenterstudie i tre Europeiska länder och ytterligare studier är på väg att inledas i UK och Frankrike. Under 2017 kommer en studie inledas i USA. Tjänsten innebär att koordinera dessa studier gentemot berörda professorer, forskare och fysioterapeuter, samt utveckla en långsiktig evidens-strategi och upprätta ett Medical Advisory Board.

Tjänsten innebär också att arbeta kliniskt med att prova ut Mollii på brukare, både privat och i landstingets regi. Mollii är ett unikt hjälpmedel för personer (barn och vuxna) med skador eller sjukdomar i centrala nervsystemet. Du förväntas aktivt driva försäljning gentemot landsting och privatpersoner och spendera en del av din tid på resande fot i Sverige. Målgrupper är exempelvis habiliteringar, hjälpmedelscentraler, rehabkliniker och patientförbund. I ditt ansvar ingår att identifiera och bygga relationer med nyckelpersoner och att vara affärsdrivande gentemot vårdpersonal samt beslutsfattare avseende upphandlingar i regionen. Utbildning kommer också vara en central del av arbetet och du kommer även certifieras i Inerventions-metoden.

Läs hela annonsen och ansök här!

Öppen ansökan

Om det för tillfället inte finns någon ledig tjänst hos oss som passar in på din profil kan du skicka in en öppen ansökan. En öppen ansökan är en ansökan där du inte söker en viss tjänst, utan presenterar dig själv och berättar vad du vill jobba med.

Vi tar gärna emot ansökningar från drivna studenter med förslag på projekt/examensarbete på vårt företag.  Skicka ansökan till info@inerventions.se

For the moment, this section is only available in Swedish.

FAQ

Kundundersökning

Under slutet av 2015 gjorde vi en kundundersökning med ett antal frågor. Vi är väldigt glada över att de övergripande åsikterna om oss och Mollii är goda! 

Läs mer

Om Inerventions

Inerventions är ett hjälpmedelsföretag som utvecklar, tillverkar och säljer hjälpmedlet Mollii. Företaget grundades 2009 av Molliis skapare, Fredrik Lundqvist. Mollii lanserades på den svenska marknaden som medicinteknisk produkt i slutet av 2012.

Inerventions drivs av ett engagemang att skapa möjligheter för aktiva rörelser och funktionsförbättringar.

Vår vision är att alla individer ska få möjlighet till ett värdigt och aktivt liv.

Vår idé syftar till att lindra effekterna av spasticitet.

Vi fokuserar på kvalitet och att minska risker genom ständig utveckling av vår produkt.
Vårt kvalitetsystem är certifierat enligt SS-EN-ISO 13485:2012.
Mollii är CE-märkt och har genomgått elsäkerhetstester enligt IEC 60601-1.

 

Media

Kungliga tekniska högskolan (KTH) skriver om Mollii (2013-10-13).

Ny teknik rapporterar om Elektrodress (2013-04-13).

SVT rapporterar om Elektrodress (2012-02-07).

Fredrik Lundqvist presenterar sin idé för drakarna i Draknästet på SVT (2010).
Del 1 | Del 2

Här kan du ladda ned Inerventions pressbilder och logotyper. Innehållet är fritt för publicering i samband med att Inerventions eller Mollii nämns.
Presskit Inerventions (25 MB)

 

Utmärkelser

Stora Designprisets hedersomnämnande 2015

Inerventions var finalister i Stora Designpriset år 2015. Vinsten gick inte till oss men vi fick tävlingens hederspris. Ett pris vi är stolta över på Inerventions.

Printed Electronics USA 2012

Inerventionsmedarbetarna Johan Gawell och Jonas Wistrand vann pris för bästa poster på Printed Electronics USA 2012 tillsammans med forskare från Borås Högskola för en poster som presenterar den tekniska forskningen och utvecklingen med Mollii.

Utvecklingsstöd

Inerventions har beviljats utvecklingsstöd från Vinnova inom ramen för Forska&Väx och Designutlysningen samt från Tillväxtverket, Stiftelsen Promibilia, Jimmy Dahlstensfond och från Stiftelsen Norrbacka-Eugenia. Stort tack för att ni gör vår verksamhet möjlig! Inerventions has been awarded funding from Vinnova within the framework of Forska&Väx (Research&Grow) and Design, as well as from the Swedish Agency for Economic and Regional Growth, the Promobilia Foundation, the Jimmy Dahlsten Fund and the Norrbacka-Eugenia Foundation. Many thanks for making our activities possible!

Robotdalen Innovation Award

Elektrodress vann Robotdalen Innovation Award som avgjordes den 25:e april 2013 i Eskilstuna. Läs mer här.

Medarbetare

Johan Seltborg

VD

Fredrik Lundqvist

Leg. kiropraktor, Business Development Manager

Jörgen Sandell, leg. kiropraktor

Leg. kiropraktor, Utbildare och metodspecialist

Josephine Ridderheim

Administratörs- och marknadsansvarig

Mikael Laurilla

Administratör

Karolina Magnusson

CTO och produktutvecklare

Helen Aronsson, leg. Fysioterapeut

Leg. Fysioterapeut, Regionansvarig Sverige

Christian Sandström

Konsult

Andreas Halldén

Designer

Socialt

Facebook

Instagram

Samarbetspartners: