Blogg: Natalie Eriksson Ahlgren testar Mollii!

19 Sep 2016

I måndags började jag på mitt andra jobb på Inerventions, ett företag som jobbar med elektrodressen Mollii. Det känns sjukt bra! Alla på kontoret är helt fantastiska och min kollega/ mentor brukar ta med sin lilla hund som har sovit under mitt bord ibland, vilket är så mysigt. Mina arbetsuppgifter är att marknadsföra produkten och jag ska få vara med när folk provar dräkten. Jag var med på ett sådant besök i veckan och det gav så otroligt mycket. Hela mitt hjärta fylldes med glädje.

Även jag har testat Mollii och min första uppgift var att skriva om det. So here it is!

Jag har en CP-skada som gör att jag har muskelspänningar och okrontrollerade rörelser. Att sola, relaxa eller bara att komma till ro när det är sovdags är jättesvårt då min kropp aldrig vill slappna av. Jag lever ett helt vanligt liv med familj, pojkvän, vänner, jobb och min passion är att skriva. Men mina muskelspänningar gör ibland så att jag inte orkar med mitt aktiva liv på grund av kramper. Främst är det armarna och händerna som gör ont, vilket är ett problem för mitt skrivarintresse och jobb.

Idag testade jag Mollidressen och vi såg positiv förändring på nolltid. När jag gick var mina hälar nere på golvet vilket aldrig har hänt förut. Att skriva för hand har varit svårt då jag haft jobbigt att greppa pennan och få ner den på pappret, så fort jag måste signera något har jag fått ångest. Men efter att jag hade haft dressen på mig i en timme gick det galant. Jag blev överlycklig! Mina händer var också mycket mindre stela och jag fick ner båda på ett bord när de var öppna, vilket var i princip omöjligt innan.

Jag är bergssäker på att Mollii kommer hjälpa mig med många saker. Jag tror främst att jag kommer kunna somna lättare då min kropp inte är lika spänd. I fredags testade vi även att sätta lösa elektroder på överkroppen och jag somnade inom tio minuter på kvällen, det händer aldrig. Även min prestation på jobbet tror jag kommer bli bättre då jag får sova bättre och slippa värken. Jag kommer att orka så mycket mer och slippa bli frustrerad över att min kropp gör som den själv vill. ”

Här är videon på före/efter Mollii! https://youtu.be/OqeJzwR0Cxc

/Natalie Eriksson Ahlgren

Nyheter

maj 2017
31/05 onsdag
Mollii i artikel i Hallands nyheter
Läs mer
12/05 fredag
Mollii lanserar i Australien! Artikel i the Advertiser
Läs mer
april 2017
27/04 torsdag
Träffa oss på Funka för livet i Kalmar 3-4 maj!
Läs mer
19/04 onsdag
Den statliga sjukvården i England informerar om Mollii
Läs mer
mars 2017
16/03 torsdag
Välkomna på invigning av Inerventions Linköpingsfilial tisdag 18 april kl 15-19!
Läs mer
februari 2017
27/02 måndag
Träffa oss och testa Mollii på Leva&Fungera i Göteborg!
Läs mer
17/02 fredag
Inerventions söker utvecklingsingenjör inom elektronik!
Läs mer
05/02 söndag
Natalie Eriksson Ahlgren intervjuar Kevin, 24, -”Jag hade inget att förlora”
Läs mer
januari 2017
26/01 torsdag
Business Sweden skriver om Molliis export i Danmark
Läs mer
13/01 fredag
Mollii i holländsk TV
Läs mer

Kalender

juli 2016 oktober 2016 mars 2014 november 2015